Psicomotricitat i Matemàtiques

Psicomotricitat : Jocs amb globus!

Per seguir mantenint el bon estat físic i mental, és imprescindible realitzar algun tipus d’activitat física diariament. 

• Algunes propostes de jocs amb GLOBUS: 

Que no caigui!: tracta de tocar el globus el màxim de vegades possible abans que toqui el terra. Si sou dues persones o més, una pot intentar que el globus toqui el terra i l’altre ha d’evitar-ho. Comença utilitzant només la mà, després el cap, després el genoll, el peu... 

Pica de mans: colpeja amunt el globus i pica de mans, torna a colpejar el globus i pica de mans dues vegades, després tres vegades... Quantes vegades pots picar de mans abans que el globus toqui el terra? 

Toca toca: colpeja amunt el globus i toca’t el nas, torna a colpejar el globus i toca’t l’orella, torna a colpejar i toca’t el peu... Quantes parts del cos pots tocar-te sense que el globus toqui el terra? 

Cursa de globus: tracta de portar un globus de la cuina a l’habitació sense que toqui cap vegada el terra. Ara cronometra’t! Pots aconseguir trigar menys? Ara prova-ho a fer sense utilitzar les mans. 

Cos a terra: colpeja amunt el globus i estira’t a terra, torna a aixecar-te i colpeja de nou el globus, torna a fer-ho. Quantes vegades pots repetir aquesta acció sense que el globus toqui el terra?


Matemàtiques : Numeració i lògica




Comentaris