JOCS D'AIGUA i Recepta

Recepta: Gelats de fruita



JOCS D'AIGUA

jijijijiji...ja tenim aquí la calor, de fet a finals de setmana ja estarem a l'ESTIU, una època per gaudir, amb prudència, de l'aigua...per això hem pensat que seria divertit jugar amb ella en un espai obert, si potser en un entorn natural i així l'aigua que pugui caure a terra pugui regar les plantes/gespa i ser reutilitzada!!!

Llistat de jocs d'aigua:

GLOBUS D´AIGUA AL COLL

Per parelles han de transportar per un petit circuit globus d´aigua amb l´ajuda de la barbeta i el pit.

EL TRANSVASSAMENT



Passar 10 got d’aigua d’un lloc a un altre col·locats en filera (transvasament). Es faran dos transvasaments, el que aconsegueixi passa més aigua en els 10 gots d’aigua és el guanyador.
TRANSVASSAMENT 2
Passar-se en cercle el contingut d’un got d’aigua a un altre got a 50 cm de distància.
SEGUIM EL CAP
Els infants es disposen en grups reduïts i mitjançant relleus han de fer un recorregut d’anada i tornada portant un got damunt del cap. El got el poden sostindre amb les mans. Guanya l’equip que acaba primer.
TOCAT I ENFONSAT
Marquem un camp, tracem una línia al mig i repartim els nens en 2 equips. Llavors, els nens i nenes de cada equip s’asseuen en un punt del seu camp (el que ells vulguin) però han de seure d’esquena a l’altre equip. Cada infant tindrà uns quants globus d’aigua plens i els haurà de tirar enrere, és a dir, a l’altre camp (ja que seuen d’esquena) per tocar els altres jugadors de l’altre equip. Com que els jugadors estan d’esquena i asseguts, possiblement els globus els agafaran per sorpresa.
PUNTERIA AMB XERINGUES
Fer punteria amb l’aigua de la xeringa apuntant dins d’un cercle. Al final del joc es pot fer una festa amb tots i totes...per acabar ben mullats. 

Comentaris